Prodaja i servis

     Na jedan vaš klik mobitela naši ljubazni djelatnici javit će vam se i doći u vaš dom te u najkraćem mogućem roku riješti problem i popraviti bicikl. Na području Gradova Petrinje i Siska ta usluga dodatno se ne naplaćuje, a za izlazak na teren na većoj udaljenosti od 15 km od Petrinje, naplaćujemo dolazak 2 kn/km. Cijene usluga u mobilnom servisu i trgovini bicikala jednake su kao i u našem matičnom servisu. Za cijene usluga klikni ovdje.  

     Osim našim dugogodišnjim servisnim iskustvom, kombi je opremljen s dijelovima i opremom nužnom za popravak vašeg ljubimca, a najnovija tehnologija omogućuje izdavanje fiskalnih računa i plaćanje gotovinom i karticama u vašem domu. Za neke kompliciranije servisne zahvate moguć je transfer vašeg bicikla u matični servis na popravak te vam isti vraćamo u najkraćem mogućem roku, naravno bez naknade. 

     Također, nudimo korisnicima naših usluga i najam kvalitetnih MTB bicikala, jedinstven u našoj županiji uz mogućnost dostave bicikla na željenu adresu. Ne komplicirajte si život, servis bicikla ili dostavu dijelova naručite online ili jednostavno nas nazovite 0994 812 215.

Kvaliteta - usluga - cijena, jednostavno Orlić Sport d.o.o i bikefix53. Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu!

 

 

 • Radno vrijeme; Working hours:

  ponedjeljak - petak
  Monday to Friday
  po dogovoru/on call                          18 - 19 sati/hours
 • Adresa; Address:

  Mije Srnaka 35
  Petrinja, 44250
  HR
 • Telefon; Phone:

  +385 994 812 215
 • Email:

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kontaktirajte nas: