Svjedočanstva

Što su naše mušterije rekle o svojim iskustvima s našim mobilnim servisom: 

”Kakvo novo iskustvo. Kombi s pojavio točno u dogovoreno vrijeme. Moj trkaći bicikl je popravljen u hipu. Servis mi se toliko svidio da sam dopremio na kontrolu i ženin bicikl i dječije. Praktičnost, cijena i usluga su nenadmašni!”

 Davor Damjanović, Petrinja

 “Bio sam vrlo zadovoljan s praktičnosti i profesionalnosti usluge koja mi je bila osigurana u mobilnom servisu. Pošto znam da jednostavno i lako mogu rezervirati servis putem računala i za vrijeme servisa razgovarati s mehaničarom i gledati što radi, sigurno ću ponovo rezervirati brzi servis kada mi zatreba.”

 Andor Fabian, Zagreb

 “Svatko tko traži brzu i profesionalnu uslugu za svoj bicikl, ne treba tražiti dalje od bikefix53. Njihova usredotočenost na detalje i profesionalnost su neusporedivi s bilo kojim mehaničarom za bicikle koje sam ranije vidio. Usluga je brza, a nisam ni izašao iz kuće. Ako ste zatrpani obavezama poput mene i ne želite provesti vrijeme u čekanju nego na vožnji, bikefix53 je za vas”.

 Igor Žilić, Petrinja

 “Moje prvo iskustvo u servisu bikefix53 nije bilo samo super jednostavno, već apsolutno najbolja i najbrža usluga koju sam ikad doživjela. Tako sam sretna da je ova usluga dostupna i jedva čekam da ovu ekipu opet vidim u gradu.”

 Kristina Andlar-Pešut, Petrinja

 “Povoljno, učinkovito, efikasno. Kako nemam uvijek puno slobodnog vremena bikefix53 stiže u dogovoreno vrijeme i pruža obećanu brzu i kvalitetnu uslugu. Nisam morao voziti bicikl u servis i ići po njega. Servis je došao k meni. Ne samo da je bicikl poservisiran brzo već mi je mehaničar imao vremena pojasniti što je radio i odgovorio na pitanja koja sam imao te mi je dao savjete kako spriječiti buduće probleme u vožnji. Veliko iskustvo... Preporučujem bikefix53 svima!”

 Branimir Brbot, Sisak

 “Ne mogu biti zadovoljnija s iskustvom bikefix53. Biciklistički ekspert u mom dvorištu. Stvarno sam uživala u razgovoru s glavnim mehaničarom. Probajte ovo i više nećete pomisliti na drugi servis.”

 Kristina Dukić, Zagreb

 “Kakvo sam zadovoljstvo doživo danas! Hvala što ste pronašli vremena za mene i posebno za veliku i brzu uslugu. Kombi je impresivan! Bio je pravi užitak gledati što se radi na biciklu na samo nekoliko koraka od mene, a za to vrijeme sve mi je pokazano i objašnjeno. Još jednom hvala za uslugu danas, to mi je veliko iskustvo. Ne događa se često da mogu nazvati servis bicikla iskustvom.”

 Tin Petračić, Zagreb

 “Stvarno sam uživao u usluzi bikefix53 danas. Stigli su na vrijeme, servisirali brzo i sve mi objasnili. Ja nisam neki super biciklist tako da sam zahvalan što me mehaničar proveo kroz sve korake servisa mog bicikla.”

Domagoj Dobranić, Sisak

 “Bikefix53 je definitivno moj izbor. Vlasnik sam raritetnog cestovnog bicikla koji je nakon mnogo godina ponovo kao iz dućana. Bicikl je očišćen i prilagođen besprijekorno. Sve nijanse buke su nestale, a bicikl ponovo izgleda kao potpuno nov. Važno je reći da je sve obavljeno u mom dvorištu, a bicikl je bio spreman za vožnju nakon par sati. Kombi je popodne bio i dobra zabava za klince.”

 Alen Vukelić, Sisak

 

 • Radno vrijeme; Working hours:

  ponedjeljak - petak
  Monday to Friday
  po dogovoru/on call                          18 - 19 sati/hours
 • Adresa; Address:

  Mije Srnaka 35
  Petrinja, 44250
  HR
 • Telefon; Phone:

  +385 994 812 215
 • Email:

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kontaktirajte nas: