Često postavljena pitanja

10 najčešće postavljenih pitanja:

1. Kakve bicikle servisirate?

Naša mobilna trgovina i servis opremljeni su specifičnim alatima i dijelovima za popravak svih vrsta bicikala, cestovnih, triatlonskih, MTB, gradskih, dječijih, trokolica i sl.

2. Gdje vršite servis mog bicikla?

Servis vašeg bicikla vrši se na licu mjesta, u unutrašnjosti našeg pokretnog servisa. Ukoliko vaš bicikl ima neki specifičan problem moguće je da ga odvezemo u matični servis te vratimo u najkraćem mogućem roku.

3. Kako da rezerviram servis bicikla?

Najlakši put do rezervacije vašeg brzog servisa je putem naše web stranice ispunjavanjem obrasca za rezervaciju dostupnog 24 sata na dan. Također nas možete nazvati u radno vrijeme na broj mobilnog telefona +385 994 812 215.

4. Koliko dugo traje servis mog bicikla?

Servis je baziran na naručenom paketu usluga i traje obično između 60 i 120 minuta. Možete biti nazočni za vrijeme rada i gledati kako naš djelatnik servisira vaš bicikl.

5. Servisni paketi sadržavaju cijenu usluge, koliko koštaju dijelovi?

Cijena dijelova ovisi o potrebnom materijalu za ugradnju na vaš bicikl. Naši iskusni mehaničari procijenit će troškove dijelova koji se ugrađuju na bicikl prije početka servisa tako da ćete biti upoznati s pojedinostima servisa da bi vaš bicikl bio tehnički ispravan i pouzdan u vožnji.

6. Testirate li moj bicikl nakon servisa?

Da, naravno. Svaki bicikl nakon servisa prolazi test vožnju od strane naših mehaničara. Također, predlažemo test vožnju korisnicima naših usluga da bi bili 100% sigurni u njihovo zadovoljstvo prije odlaska.

7. Koliko daleko izlazite na servis?

Na servis izlazimo po rezervaciji i pozivu u okolici gradova Petrinje i Siska. Moguć je izlazak na teren i na većim udaljenostima s tim da se cijena izlaska dogovara prije polaska. Cijena obračuna izlazaka na teren na većim udaljenostima od 15 km obračunava se po cijeni od 2 kn/km.

8. Kakva je garancija na servis?

Ako niste potpuno zadovoljni obavljenim servisom, vratit ćemo se i ponovo servisirati vaš bicikl. Naš cilj je razvoj lojanosti i dugoročnog poslovanja s našim klijentima kroz kvalitetu naših usluga, te transparentnost našeg djelovanja.

9. Imate li servisnu pratnju za tvrtke ili klubove?

Naravno. Surađujemo s raznim klubovima, tvrtkama i organizacijama u organizaciji i provedbi sportsko-rekreacijskih manifestacija, turističkim pratnjama kao i servisima za velike klijente. Za uvjete i detalje takve suradnje slobodno nas kontaktirajte.

10. Prodajete li bicikle i dijelove?

Naravno. Osim dijelova koje ugrađujemo na bicikle vršimo i prodaju bicikala, dijelova, dodatne opreme, odjeće i obuće za biciklizam. Također, iste dostavljamo prema dogovoru s našim klijentima osobno ili pouzećem.

 

 • Radno vrijeme; Working hours:

  ponedjeljak - petak
  Monday to Friday
  po dogovoru/on call                          18 - 19 sati/hours
 • Adresa; Address:

  Mije Srnaka 35
  Petrinja, 44250
  HR
 • Telefon; Phone:

  +385 994 812 215
 • Email:

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kontaktirajte nas: